Benvinguts al meu blog

Treballarem aquest curs d' una manera diferent...

domingo, 4 de diciembre de 2011

La Segona República.

HIMNE DE LA II REPÚBLICA ESPANYOLA.


  • Escolta l' himne i llegeix la lletra oficial,
  • Busca quina és la lletra satítica que es va fer  i contesta quina critica creus que fa.

22 comentarios:

PAOLA CABEZAS dijo...

Crec que la lletra satírica de l'himne de Espanya fa crítiques a la monarquia Espanyola i a l'església, perquè en aquest moment de la 2na república el poble tenia esperaçes de que amb la seva constitució les fosin fora el poder. Diuen coses com: -un home es va limpiar el cul amb el rei Alfonso XII, i els cures i frailes els van donar una pallisa.

Alba Marín 2n Z dijo...

La lletra satírica del "Himno de riego" fa crítica a la monarquia i a l'esglèsia, que van ser els dos estaments als qui, lògicament, més s'oposava la república. És per això que parla "d'apallissar" tant a monarques com a frares o clergues i en un moment fa una menció concreta a l'antic rei Alfons XIII.

Berenice Palmero 2º Z dijo...

En l'himne que es fa referència aquesta lletra satírica es al ''Himno de Riego''. Aquest fa una crítica a posicions que estaven oposades que eren l'església i també a la monarquia. En el que es mostra menció al rei Alfons XIII, i es mostra també el concepte d'apallissar.

Anónimo dijo...

Michelle Balseca 2º y


La lletra satírica critíca en general a la monarquia perquè no volen que un lladre porti la corona d'Espanya i també a l'església,ja que,són els principals oponents a la república.

Guillermo Toledano 2Y dijo...

La lletra satírica critica tant l'Església com la monarquia, ja que dels primers diu que els donaran una pallissa; mentre que dels segons diu que duraran poc.

Elias Cuesta 2Y dijo...

La lletra satírica del "himno de riego" es una crítica a l'església i a la monarquia dient "lo poco que van a durar".

Héctor Sánchez 2º Z dijo...

La lletra satírica de "el himno del riego" fa referència a dues "forces" socials com són L'església i la monarquia, dos conceptes dels quals la república estava totalment en contra. Per això, a la lletra satírica fan referència a que si els capellans i els reis sapiguèssin el que els espera amb la república, només podrien demanar la llibertat.

Siscu Gonzalez 2-Y dijo...

La lletra satírica del himne de la II república espanyola o de el ''himno del riego'' fa una crítica a la a l'església i a la monarquia ja que estaven oposades a la república.

Stephany Malca Valdivieso 2º Y dijo...

La lletra satírica de "L'himne de la República Espanyola" o també "himno del riego" fa una crítica a tant a l'església com a la monarquia, ja que eren dos forces socials que estaven oposades a la República.

Zamir Salazar 2n Y dijo...

La lletra satírica del "himno de riego" es una crítica a la monarquia i a l'església, ja que, eren dues forces socials dels quals la república estava en contra.

José Martín Nogueira 2Y dijo...

La lletra satírica de l'himne, fa una critica a la monarquia i l'església i es burlen de que duraran poc, ja que estaven en contra de la república.

Sergio Gómez 2ºZ dijo...

La lletra satírica del "Himno de Riego" fa una crítica als dos estaments dels quals està en contra la república, la monarquia i l'església. En aquesta lletra satírica és menciona a l'àntic Rei Alfons XIII i també és parla d'apallissar als monarques.

Milagros Ortega dijo...

La lletra satírica "Himno de Riego", fa una critica a l'esglesia i a la monarquia, perque estaven totalment en contra de la república

Miguel García Fernández 2on Y dijo...

La lletra satírica alternativa a l'himne oficial de la Segona República espanyola, "Himno de Riego", fa una crítica cap als sectors eclesiàstic i monàrquic de l'Estat, paroditzant-los i ridiculitzant-los.
D'aquesta manera, s'ataquen tots dos poders (totalment contraris al règim republicà), l'Església i la corona, que, necessàriament, han de ser omesos de la República, tal com expressa l'himne alternatiu.

Jaime Huto 2Y dijo...

La lletra satírica de "el himno del riego" es una crítica a l'església i a la monarquia ja que eren dues autoritats socials dels quals la República estava en contra.

Claudia Delgadillo 2z dijo...

La lletra satírica del "himno de riego" és una critica a l`església i ala monarquia que son els dos estaments oposades a la república. Diu referint-se al rei Alfons XIII que durarà poc i que és un lladre i no ha de tenir la corona.

Ana Belmonte 2ºZ dijo...

La lletra satírica del "himno de riego" fa una crítica a l'església i a la monarquia. Fins i tot, parla d'apallissar al reis, que són els oponents principals a la república.

Salwa Ait dijo...

La lletra satírica del ''himno de riego'' es basa en la critica de l'església i a la monarquia que en aquest cas son els estaments oposades a la república, i tambè parlen de derrotar als reis perque eres els principals oponents de la república

Diana Vera 2-Y dijo...

La lletra satírica del "himno de riego" fa una critíca a dos estaments els quals estaven totalment oposats a la República. Aquests estaments eren l'església i la monarquia.

Kevin Vilchez 2ºY dijo...

La lletra satírica del "himno de riego" fa una critíca a l'esglèsia i a la monarquia, ja que eren els dos estaments als quals la República estaba en contra.
A la cançó s'esmenta la idea de apallisar a l'Esglèsia i de la desaparició de la monarquia.

Diego A. Delgado Acosta dijo...

El himne de la II república espanyola també conegut com la lletra satírica del "himno de riego" on fa recriminació greus a l'església i a la monarquia, perquè eren els dos estaments que la republica estaba en contra.

hadjar soltani dijo...

l'himne oficial de la Segona República espanyola, "Himno de Riego",crítica les dues forces que estaven oposades el regim republica que són la monarquía i l' esglèsia.